Principiul de funcționare al comutatorului automat al mașinii

- 2021-09-14-

Principiul de funcționare al reglementăriicomutator automata gazdei de pornire cu o singură tastă este de a preveni eșecul funcției de pornire cu o singură tastă prin utilizarea modului de pornire mecanică. Vehiculele cu funcție de pornire cu o singură cheie, în general, nu trebuie să introducă cheia, dar toate au o poziție pentru a introduce cheia (funcția acesteia este de a împiedica pornirea cheii atunci când funcția de pornire cu o singură cheie eșuează).

Începe cu un singur cliccomutator automata mașinii este o parte a mașinii inteligente. Este un dispozitiv cu buton pentru a realiza procesul simplu de aprindere. În același timp, poate stinge și focul. Dispozitivul poate fi modificat la poziția încuietorului cu cheie a mașinii originale sau pe un panou independent.
1. Diferit de modul tradițional de aprindere a cheii mecanice și de procedura tradițională de pornire, pornirea și stingerea pot fi realizate prin apăsarea ușoară a butonului de pornire cu un singur buton, ceea ce evită problemele de a pierde cheia și de a găsi cheia. Majoritatea dintre ei trebuie să calce pe frâna de picior în procesul de aprindere.

2. Programul butonului de pornire este controlat și convertit de întregul cip, cu performanță stabilă și fiabilă, simulând modul off-acc-on-start-on-off al cheii originale ale vehiculului; Realizați fiecare funcție în mod normal.

3. Intrare inteligentă inductivă (deschiderea ușii) - atunci când vă apropiați de vehicul, sistemul de detectare inteligent RFID va deschide automat încuietoarea ușii în intervalul de 1,0-2,0 m, iar distanța de detectare este stabilă fără direcționalitate. În același timp, este însoțit de clipirea luminii de semnalizare și de sunet scurt al claxonului. Cu un design inteligent al produsului, sistemul se va debloca automat atunci când vă apropiați de ușă cu viteză normală.

4. Intrare inteligentă inductivă (închiderea ușii) - atunci când părăsiți vehiculul, sistemul de detectare RFID nu poate găsi semnalul „cheii inteligente” în intervalul setat, iar sistemul va încuia patru încuietori pentru uși la prima dată. În același timp, semnalizatorul clipește și claxonul sună scurt pentru a reaminti proprietarului că vehiculul a intrat automat în starea antifurt