Compoziția sistemului de frânare

- 2021-07-06-

1. Dispozitiv de alimentare cu energie însistem de franare: inclusiv diverse componente pentru alimentarea și reglarea energiei necesare frânării și îmbunătățirii stării mediului de transmisie.

2. Controlați dispozitivul însistem de frânare: diverse componente care produc acțiune de frânare și controlează efectul de frânare, cum ar fi pedala de frână.

3. Transmiterea însistem de franare: inclusiv diferite componente care transmit energie de frânare la frână, cum ar fi cilindrul principal și cilindrul roții.

4. Frâne înSistem de frânare: produce componente care împiedică mișcarea vehiculului sau tendințele de mișcare.

(1) Mecanism de acționare a frânei
Produceți acțiune de frânare, controlați efectul de frânare și transmiteți energia de frânare către diferitele părți ale frânei, precum și cilindrii roților de frână și conductele de frână.
(2) Frână
O componentă care generează o forță (forță de frânare) care împiedică mișcarea sau tendința de mișcare a vehiculului. Frânele utilizate în mod obișnuit în automobile folosesc toate fricțiunile dintre elementul fix și suprafața de lucru a elementului rotativ pentru a genera un cuplu de frânare, care se numește frână de frecare. Are două tipuri structurale: frână cu tambur și frână cu disc.