Cât costă repararea defecțiunii cutiei de viteze Audi?

- 2021-07-06-

Cât este prețul de reparație pentru defecțiunea cutiei de viteze Audi și cazul defecțiunii reparării cutiei de viteze a sistemului cu dublu ambreiaj.

Un Audi Q5 FAW-Volkswagen 2012 echipat cu un motor 2.0TFSI și un 0B5 cu 7 trepte dublusistem ambreiajcutie de viteze. Această cutie de viteze cu dublu ambreiaj are o rată de defecțiune ridicată și o raza de acțiune de 188152 km. Proprietarul a răspuns că nu a existat nici un târâtor când a fost angajată treapta R în urmă cu jumătate de an.

, Repornirea după blocare este normală și conducerea în treapta D este normală; acum defectele apar frecvent, iar defectele de blocare și repornire rămân aceleași, dar creșterea clapetei de accelerație se poate târâ încet și este normal după mers și defectul apare frecvent pe rampă.
When the vehicle rushed to refuel, the sistem ambreiaj slipped severely when the 3rd gear was up to the 4th gear and the 5th gear was up to the 6th gear. Sometimes the transmission oil temperature was reported to be faulty and the gearbox entered the protection mode.
This kind of failure phenomenon is relatively rare and occurs when the friction plate of the sistem ambreiaj K2 is severely ablated.
Când reparăm, trebuie să distingem dacă temperatura uleiului de transmisie este cu adevărat ridicată sau falsă. Acest tip de fenomen de defecțiune constă în faptul că temperatura uleiului de transmisie este cu adevărat ridicată, ceea ce determină alarma transmisiei, intră în modul de protecție și mergeți la atelierul de reparații pentru a detecta defecțiunea. Atelierul de reparații are
Contactați unitatea de reparații externe, citată la 25.000, apoi căutați reparația cutiei de viteze Audi online pentru a contacta atelierul nostru de reparații.

After a test run by our master, the computer detects the fault diagnosis and troubleshooting instructions:  1,  The sistem ambreiaj is depressurized, the friction plate and steel plate cannot be pushed, and the power cannot be connected!

2. „Fricțiunea nu este suficientă, placa de frecare este uzată (spațiu mare, ablație a plăcii de frecare, glazură etc.), placa de oțel este uzată!

3. „Sistemul de control al computerului este deteriorat!

4. „Valva solenoidă a regulatorului comutatorului de viteze este blocată și deteriorată, defecțiune mecanică!

5. Pistonul din interiorul cutiei supapei bobinei este blocat, iar presiunea de distribuție a uleiului este insuficientă!