Metoda de întreținere a sistemului de direcție

- 2021-07-07-

Puteresisteme de direcțiesunt utilizate în mod obișnuit în mașinile moderne de vârf mediu și înalt și în vehiculele grele, ceea ce nu numai că îmbunătățește foarte mult ușurința de manevrare a mașinii, ci și îmbunătățește siguranța la volan a mașinii. Sistemul de servodirecție este format prin adăugarea unui set de dispozitive amplificatoare de direcție care se bazează pe puterea de ieșire a motorului pe baza sistemului mecanic de direcție. Mașinile adoptă, în general, un mecanism de direcție asistată cu pinion și pinion. funcționare ușoară a direcției. Mai mult, deoarece mecanismul de direcție este complet închis, inspecția și reglarea nu sunt de obicei necesare.


Întreținerea puteriisistem de direcțieeste în principal: Verificați în mod regulat nivelul lichidului lichidului servodirecției din rezervorul de stocare a lichidului


Când este fierbinte (aproximativ 66 ° C, se simte fierbinte la atingere cu mâinile), nivelul lichidului trebuie să fie între semnele HOT (fierbinte) și COLD (rece). Dacă este rece (aproximativ 21 ° C), nivelul lichidului trebuie să fie între semnele ADD (plus) și CLOD (rece). Dacă nivelul lichidului nu îndeplinește cerințele, lichidul de servodirecție DEXRON2 (ulei hidraulic pentru transmisie) trebuie umplut.