Defecțiuni obișnuite ale sistemului de transmisie auto

- 2021-07-12-

(1) Rotația incomodă a osiei
În acest stadiu, există multe situații în mașinile și vehiculele grele din țara mea în timpul procesului de conducere. Volanele acestor vehicule cu mașini grele au anumite dificultăți și provocări. Când se rotesc în mod constant, este posibil să apară pe volan. Este mai greu și mai greu de controlat, iar șoferul este foarte obositor în timpul funcționării direcției și nu este ușor să reveniți la situația și problemele potrivite. Cu toate acestea, există multe probleme și cauze cauzate de direcția grea a axelor vehiculelor grele. Poate fi cauzată de eșecul brațului articulației volanului sau de problema rulmentului de presiune al articulației direcției sau chiar de alte tipuri diferite. Cauze și probleme. Prin urmare, în procesul specific de conducere al unei mașini, acest tip de probleme și defecțiuni de siguranță sunt adesea predispuse să apară. Odată ce acestea apar, ar trebui efectuate judecăți și inspecții mai profesionale și mai detaliate de către tehnicieni și operatori mai profesioniști pentru a găsi problema. În acest fel, este posibil să se efectueze în continuare operațiunile de întreținere și manipulare a direcției auto.
(2)Transmisietulburare și sărituri
Acest tip de situație și problemă este foarte probabil să apară după ce mașina este în viteză atunci când mașina este în viteză sau nu este ușor de acționat în timpul schimbării vitezelor șoferului și nu este ușor să treceți la una mai potrivită. Pentru uneltele necesare, este ușor să vă retrageți chiar și după operația de schimbare. Cauza acestei probleme se datorează în principal problemelor de siguranță și defecțiunilor manetei schimbătorului și ale arborelui de ieșire. Performanța siguranței la volan a unei mașini poate afecta direct siguranța personală și a bunurilor șoferului și pasagerilor. Daca este otransmisieschimbarea și eșecul siguranței treptelor în timpul conducerii mașinii pe autostradă, aceasta poate afecta procesul de conducere. Siguranța și stabilitatea sistemului reprezintă o mare amenințare pentru personalul afiliat.
(3) Abaterea osiei vehiculului în timpul conducerii în linie dreaptă
În timpul conducerii în siguranță în linie dreaptă a vehiculelor grele, șoferul trebuie să controleze ferm volanul, astfel încât să poată alerga și să conducă în condiții de siguranță și normal. Dacă apare o oarecare relaxare atunci când volanul este controlat accidental, vehiculul greu poate fi. Va exista o situație de deviere în linie dreaptă, ceea ce este foarte nefavorabil pentru utilizarea ușoară a vehiculului de către șofer. Există multe motive pentru astfel de probleme și situații conexe. Fără o monitorizare de siguranță mai profesională și calificată, acestea nu pot fi apreciate cu ușurință, mai ales diferența dintre unghiurile de înclinare ale roților stânga și dreapta ale vehiculului și întreținerea și reglarea rulmenților roților din față. Condiții insuficiente etc.
Conducerea instabilă există la conducerea autoturismelor pe autostradă
În prezent, situația traficului în țara noastră este foarte complicată și diversă. Frecvența și amplitudinea utilizării autostrăzilor de către vehicule sunt foarte mari, iar cerințele și standardele pentru viteza și vibrațiile vehiculelor cu conducere sigură sunt, de asemenea, îmbunătățite și progresate continuu. Cu toate acestea, multe vehicule produse în țara noastră pot avea probleme și condiții de vibrații ale osiei în timpul conducerii în siguranță a autostrăzilor, adică pot apărea conduceri instabile, legănări și funcționarea instabilă a volanului vehiculului. Se poate datora unor probleme cu siguranța și calitatea anvelopelor mașinii și uzurii ruletei mașinii. O astfel de situație va aduce probleme de siguranță foarte puternice întregului proces de conducere. În același timp, când vehiculul circulă, există situația de oscilare cu viteză redusă a osiei, care este situația de oscilare cu viteză redusă, adică atunci când locomotiva grea coboară liniar și lent în timpul conducerii continue, este ușor să apară vehiculul tremură și direcția este inexactă. Situația, mai ales atunci când mașina se învârte, poate finaliza operația de virare numai efectuând o operație mai mare de rotație a volanului. Pericolul potențial pentru siguranță este foarte grav și este, de asemenea, cel mai probabil să fie brațul de tranziție al vehiculului și așa mai departe. Problemele și condițiile pieselor trebuie verificate și inspectate de personal mai profesionist.