Cunoștințe legate de trusa de corp

- 2021-07-13-

Principalele componente aletrusa de corp
The complete trusa de corp includes at least the following: front and rear bumpers, spoilers, side skirts and side guards. The bumper is a product with impact buffering effect, which plays a protective role in the event of a collision. The spoiler is mainly used to reduce air resistance. Side skirts refer to the panels above the front and rear wheels of the vehicle, but their main function is aesthetics.

Materiale care alcătuiesc trusa

Majoritatea kiturilor sunt construite folosind fibră de sticlă, fibră de carbon sau poliuretan. În comparație cu alte materiale disponibile, fibra de sticlă este mai ieftină și mai ușoară în greutate. Cu toate acestea, fibra de sticlă este foarte fragilă și ușor de rupt. Fibra de carbon este, de asemenea, foarte ușoară și mai durabilă decât fibra de sticlă, deci este mai scumpă. Poliuretanul este flexibil și durabil și este un material nou popular pentru a înlocui materialele menționate mai sus.

Scopul trusa de corp

The trusa de corp is usually used to improve the appearance, often adding some inkjet and other visual effects to create a new appearance. Others involve reducing body resistance, reducing body weight, and so on.