Principiul de lucru al comutatorului automat

- 2021-08-12-

Geamurile electrice sunt trase de motoare reversibile, iar fiecare motor este protejat de un întrerupător încorporat. Dacă comutatorul de fereastră este lăsat deschis prea mult timp (fereastra este blocată sau după limitele superioare și inferioare), întrerupătorul deconectează circuitul și se resetează automat când se răcește.
Când comutatorul de contact este în poziția RUN sau START sau la 10 minute după poziția OFF, controlerul integrat furnizează tensiunea bobinei releului electric al geamului. Contactul releului se închide, iar tensiunea merge la întrerupătorul principal al ferestrei electrice și la întrerupătorul ferestrei din ușă.
Fereastra șoferului
Când comutatorul de contact este în poziția RUN sau START sau la 10 minute după poziția OFF, controlerul integrat va porni tensiunea releului electric al geamului. Contactul releului este închis, iar tensiunea merge la întrerupătorul electric al geamului din partea șoferului. Când comutatorul este în poziția SUS, tensiunea trece prin motorul electric principal al geamului, iar motorul trece prin șoferComutator automatloopback pe cale ferată. Când comutatorul este reglat în poziția SUS, motorul electric al geamului va împinge geamul în sus tot timpul; În poziția JOS, direcția tensiunii este inversată, iar când poziția JOS este menținută, motorul deplasează fereastra JOS.
Coborâre automată (fereastră șofer)
Când comutatorul de contact este în poziția RUN sau START, tensiunea este conectată la bobina releului electric al geamului prin intermediul controlerului integrat, iar contactul releului electric al geamului este închis. Tensiunea este conectată la întrerupătorul electric al geamului șoferului. Când al șoferuluiComutator automateste reglat în poziția Auto Down, tensiunea este conectată la motorul geamului electric prin comutatorul geamului șoferului. Controlerul va primi un impuls de la semnalul de intrare a impulsului, când fereastra este complet oprită, motorul se oprește, semnalul de impuls nu va mai apărea, după ce partea de detectare a controlerului a intrării impulsului, tensiunea nu va mai fi trimisă la motor electric pentru geamuri.
Fereastra pasagerului
După ce comutatorul de contact este pus în poziția OFF timp de 10 minute după RUN, tensiunea este transmisă bobinei electrice a releului de geam de către controlerul integrat. Contactul releului electric al geamului se închide, iar tensiunea este alimentată laComutator automatdin toate ferestrele. Când comutatorul principal al tabloului de bord principal este deschis, fereastra pasagerului poate fi controlată de comutatorul de ușă sau de tabloul de bord principal.
Când ușa din față și fereastra din dreapta trec la SUS, tensiunea la motorul geamului electric din față dreapta, motorul prin întrerupătorul geamului electric din față dreapta și contactul principal al comutatorului tabloului de bord pentru a obține fierul, fereastra a fost sus până la eliberarea UP poziția, cum ar fi ușa din față dreaptă și comutatorul ferestrei în poziția JOS, tensiunea în direcția opusă; Fereastra se deplasează JOS până când este eliberată JOS, iar celelalte Windows funcționează în mod similar.